Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Të gjithë po bëjnë kështu ..!! Reviewed by Momizat on . Kur debaton me ndonjërin dhe ai të thotë se ‪#‎shumica‬ e njerëzve bëjnë ndryshe, jo ashtu si ti që thua, atëherë ti ktheja: Nëse hulumton togfjalëshin “shumica Kur debaton me ndonjërin dhe ai të thotë se ‪#‎shumica‬ e njerëzve bëjnë ndryshe, jo ashtu si ti që thua, atëherë ti ktheja: Nëse hulumton togfjalëshin “shumica Rating: 0
You Are Here: Home » Mëso Islamin » Të gjithë po bëjnë kështu ..!!

Të gjithë po bëjnë kështu ..!!

Kur debaton me ndonjërin dhe ai të thotë se ‪#‎shumica‬ e njerëzve bëjnë ndryshe, jo ashtu si ti që thua, atëherë ti ktheja:
Nëse hulumton togfjalëshin “shumica e njerëzve” në Kuran, do të zbulosh se menjëherë pas tij është fjalia: “nuk dinë”, “nuk janë mirënjohës”, “nuk besojnë”…

Large crowd of people watching concert or sport event

Turmë e madhe njerëzish në një koncert.

Nëse hulumton tgofjalëshin “shumica e tyre”, do të zbulosh se menjëherë pas tij është fjalia: “janë të prishur”, “janë injorantë”, “kthejnë shpinën”, “nuk logjikojnë”, “nuk dëgjojnë”…
Prandaj, ti bëhu nga ata “‪#‎pak‬” për të cilët Allahu tha:
“Pak nga robërit e Mi janë mirënjohës”
“Nuk besuan së bashku me të përveç pak”
“Në kopshte e xhenente të kënaqësisë, shumë nga të hershmit. E më pak nga të mëvonshmit”.
Pra, jo çdoherë shumica është orientim drejt të vërtetës.

Përktheu: Hoxhë Omer Berisha

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top