Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Si ti trajtoni hemoroidet me hudhër dhe vaj ulliri ? Reviewed by Momizat on . Merrni një thelb hudhër dhe shpojeni në 24 vrima më shumë apo më pak me gjilpërë sterile.  Pastaj zhyteni në vaj ulliri dhe lëreni të qëndroj në të për 24 orë. Merrni një thelb hudhër dhe shpojeni në 24 vrima më shumë apo më pak me gjilpërë sterile.  Pastaj zhyteni në vaj ulliri dhe lëreni të qëndroj në të për 24 orë. Rating: 0
You Are Here: Home » Këshilla mjeksore » Si ti trajtoni hemoroidet me hudhër dhe vaj ulliri ?

Si ti trajtoni hemoroidet me hudhër dhe vaj ulliri ?

Merrni një thelb hudhër dhe shpojeni në 24 vrima më shumë apo më pak me gjilpërë sterile.  Pastaj zhyteni në vaj ulliri dhe lëreni të qëndroj në të për 24 orë. Këtë thelb hudhre pastaj e vendosni brenda anusit (vrimës së pasme) natën dhe flini.garlic

Te nesërmen në mëngjes, do ta nxirrni jashtë me ndihmën e jashtëqitjeve tuaja. (Tek shtatëzenat paraprakisht duhet bërë një konsulte me gjinekologun para përdorimit të kësaj metode).
Bëjeni për një muaj rrjesht dhe do shihni rezultatet.

 

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top