Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Pse duhet të flini në anën e djathtë ? Reviewed by Momizat on . Përderisa kohëzgjatja e gjumit është esenciale për shëndetin mental dhe atë fizik, pozita e gjumit mund të jetë një tjetër faktor shumë i rëndësishëm për shënde Përderisa kohëzgjatja e gjumit është esenciale për shëndetin mental dhe atë fizik, pozita e gjumit mund të jetë një tjetër faktor shumë i rëndësishëm për shënde Rating: 0
You Are Here: Home » Mjeksia Moderne » Pse duhet të flini në anën e djathtë ?

Pse duhet të flini në anën e djathtë ?

Përderisa kohëzgjatja e gjumit është esenciale për shëndetin mental dhe atë fizik,
pozita e gjumit mund të jetë një tjetër faktor shumë i rëndësishëm për shëndetin.
Nëse flini në anën e djathtë, ju po e bëni gjumin si duhet.
Kjo për shkak se të fjeturit në këtë pozitë ka shumë të mira shëndetësoresleep66
si tretje më të shpejtë të ushqimit,
mënjanim të dhimbjeve të shpinës
e madje është mirë edhe për zemrën.
Sipas medicinës “Ayurvedic”, që vjen nga India,
ja disa nga arsyet se pse gjumi në anën e djathtë është më i mirë.
  • E forcon sistemin limfatik
  • E përmirëson sistemin djegës
  • Është më mirë për zemrën
  • Është ideale për gratë shtatzëna
  • Do të vuani më pak nga dhimbjet e shpinës

Dihet se në fenë Islame preferohet fjetja në anën e djathtë pasi Profeti Muhamed alejhi selam ka këshilluar që gjumi të fillohet duke rënë po në këtë anë.

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top