Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Kos dhe kanellë kundër diabetit Reviewed by Momizat on . Diabeti është një gjendje shëndetësore serioze i cili po nuk u trajtua, mund të çoj në sëmundjet e zemrës, verbëri, mosfunksionim veshkash dhe komplikime të tje Diabeti është një gjendje shëndetësore serioze i cili po nuk u trajtua, mund të çoj në sëmundjet e zemrës, verbëri, mosfunksionim veshkash dhe komplikime të tje Rating: 0
You Are Here: Home » Këshilla mjeksore » Kos dhe kanellë kundër diabetit

Kos dhe kanellë kundër diabetit

Diabeti është një gjendje shëndetësore serioze i cili po nuk u trajtua, mund të çoj në sëmundjet e zemrës, verbëri, mosfunksionim veshkash dhe komplikime të tjera që rrezikojnë jetën.

Vitet e fundit diabeti është bërë një nga sëmundjet më të frikshme, me tendencë të lartë për të prekur edhe moshat e reja. Mosushqyerja në mënyrën e duhur, ushqimet me hormone, jeta sedentare, si dhe një mori arsyesh të tjera, kanë bërë që numri i diabetikëve në Shqipëri dhe Kosovë të arrijë nivele të larta, edhe pse nuk kemi ende raportime të sakta nga institucionet shtetërore përkatëse.

Edhe pse shpesh herë kemi parë receta të ndryshme shtëpiake të cilat përdoren kundër diabetit, ne do të iu paraqesim një recetë shumë të thjeshtë por e cila ka dhënë rezultate në uljen e sheqerit në gjak.SpicedOatmealShake1-copy-1024x682

Personat që kanë përdorë këtë recetë të thjeshtë janë shprehur të kënaqur dhe pohojnë se me të vërtetë funksionon.

Receta përbëhet nga:

1 filxhan kos dhe

1 lugë (mesatare) kanellë

Përgatitja:

Ju nevojitet një filxhan kafeje në të cilin duhet të vendosni një lugë mesatare me kanellë dhe pastaj të shtoni kos deri sa te mbushet filxhani dhe pastaj ti përzieni. Masën e fituar duhet ta vendosni në frigorifer dhe të nesërmen (në mëngjes) ta konsumoni në esëll.

Pasi që është një recetë e thjeshtë dhe secili mund ta përgatisë në shtëpi, ia vlenë të provohet.

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top