Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Këshilla ushqimore ! Reviewed by Momizat on . Konsumo një gotë ujë para së të konsumosh caj apo kafe. Lukthi juaj do ju falënderojë për këtë. Vlera Ph e Cajit është 6, ndërsa vlera Ph e Kafes është 5, cë do Konsumo një gotë ujë para së të konsumosh caj apo kafe. Lukthi juaj do ju falënderojë për këtë. Vlera Ph e Cajit është 6, ndërsa vlera Ph e Kafes është 5, cë do Rating: 0
You Are Here: Home » Këshilla mjeksore » Këshilla ushqimore !

Këshilla ushqimore !

Konsumo një gotë ujë para së të konsumosh caj apo kafe.2lufhow

Lukthi juaj do ju falënderojë për këtë.

Vlera Ph e Cajit është 6, ndërsa vlera Ph e Kafes është 5, cë do të thotë se e rrisin aciditetin (thartësirën) në trup.

Thartësira shkakton shumicën e sëmundjeve të mëdha si kanceret, Ulqerën (të thatin në lukth), etj. Duke pirë një gotë ujë para Cajit apo Kafes ju do e zvogëloni dëmin.

Përktheu dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak, Preshevë

• S H P E R N D A J E •
www.mjekumusliman.com

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top