Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Ju këshilloj për pesë gjëra Reviewed by Momizat on . Ju këshilloj për pesë gjëra: 1. nëse ju bëhet dëm, mos u bëni dëm të tjerëve; 2. nëse ju tradhtojnë, mos tradhtoni askënd; 3. nëse ju quajnë gënjeshtar, mos u t Ju këshilloj për pesë gjëra: 1. nëse ju bëhet dëm, mos u bëni dëm të tjerëve; 2. nëse ju tradhtojnë, mos tradhtoni askënd; 3. nëse ju quajnë gënjeshtar, mos u t Rating: 0
You Are Here: Home » Psikologjia Islame » Ju këshilloj për pesë gjëra

Ju këshilloj për pesë gjëra

Ju këshilloj për pesë gjëra:

1. nëse ju bëhet dëm, mos u bëni dëm të tjerëve;

2. nëse ju tradhtojnë, mos tradhtoni askënd;

3. nëse ju quajnë gënjeshtar, mos u tërboni;

4. nëse ju lavdërojnë, mos u ngazëlleni;

5. nëse ju kritikojnë, mos u shqetësoni dhe mendoni çfarë është thënë në kritikën ndaj jush:

Internal side. It is isolated on a black background.
nëse e gjeni në vete atë për të cilën jeni kritikuar, atëherë ju jeni duke u nënçmuar në sytë e Zotit; nëse jeni të tërbuar rreth të vërtetës, është fatkeqësi më e madhe sesa nënçmimi në sytë e njerëzve. E nëse është e kundërta e asaj që është thënë për ju (në kritikë), atëherë kjo është një meritë që ju e keni fituar pa u lodhur fare për ta marrë atë.

— Imam Muhammd Ibn ‘Ali el-Bekir (57-114H), Allahu e mëshiroftë.

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top