Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Hixhameja – mjekim i fuqishëm !! Reviewed by Momizat on . Shkencëtarët gjerman kanë bërë hulumtime të shumta dhe thanë:  “Ashti i kokës ndikon në punën e hipofizës.” Ky nxit tajitjen e 72 hormoneve nga hipofiza që më p Shkencëtarët gjerman kanë bërë hulumtime të shumta dhe thanë:  “Ashti i kokës ndikon në punën e hipofizës.” Ky nxit tajitjen e 72 hormoneve nga hipofiza që më p Rating: 0
You Are Here: Home » Hixhame » Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Shkencëtarët gjerman kanë bërë hulumtime të shumta dhe thanë: 1174681_414090328711010_1971323278_n

“Ashti i kokës ndikon në punën e hipofizës.” Ky nxit tajitjen e 72 hormoneve nga hipofiza që më pastaj veprojnë në gjëndrat tjera me tajim të brendshëm.

Pra, çdo çrregullim në punën e hipofizës në lidhje me cilindo hormon e shkakton sëmundje, ndërsa hixhami i bërë në ashtin e kokës shëron 72 sëmundje.

Datat perkatese per kete muaj pra per Maj jane me 16, 18 dhe 20.

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top