Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
Ejakulimi i hershëm (parakohshëm), shkak magjia -trajtimi Reviewed by Momizat on . Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ''La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le Lehul mulku ve lehul hamdu ve huve'ala kul-li shej in kadir.'' Para Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ''La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le Lehul mulku ve lehul hamdu ve huve'ala kul-li shej in kadir.'' Para Rating: 0
You Are Here: Home » Këshilla mjeksore » Ejakulimi i hershëm (parakohshëm), shkak magjia -trajtimi

Ejakulimi i hershëm (parakohshëm), shkak magjia -trajtimi

premature_ejaculation_1_definition_enTerapia

Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le Lehul mulku ve lehul hamdu ve huve’ala kul-li shej in kadir.”

Para gjumit të recitohet apo ndëgjohet surja El-Mulk.

Çdo ditë të recitohet shtatëdhjetë herë Ajetul Kursijj.

Tre muaj në mëngjes dhe në mbrëmje të recitohen dua nga tre herë:

”E’udhu bi kelimatilahit-tammati min sherri ma halek.”

”Bismil-lahi ledhi la jedurru me’asmihi shej’un fil erdi ve la fis-sema’i ve huves-Semi’ul’Alim.”

”Eudhu bi kelimatil-lahi-tammeti min kul-li shejtani ve hammetin ve min kul-li’ajnin lammetin.”

Marrë nga libri: “Kur’ani ilaç hyjnor për shërimin e sihrit dhe magjisë.”
Me autorët: Shejh Mexhdi Muhammed Es-Shehavi, Dr. Muharrem Shtullanoviq, Shejh Maxhid Matar, Shejh Vehid Abdus Selam Bali, Dr. Muhammed R.Aram.
Përgaditi: Ebu Merjem

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top