Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
You Are Here: Home » Rukje

MËNYRA E SHËRIMIT PREJ PREKJES SË XHINËVE DHE SIHRIT

Parasëgjithash duhet të përmendim faktin se shumica dërmuese e njerëzve që janë të sëmurë prej xhinëve ose kanë Sihër janë njerëz të cilët janë të mangët nga ana e besimit dhe nga ana e kryerjes së obligimeve fetare Islame siç është mosfalja ose vonimi i namazit ose bërja e gjunaheve të shumta siç është shikimi i harameve të shumta që servohen në ekranet televizive apo në internet dhe kështu me rradhë. Pra ...

Read more

Shenjat dhe simptomet e njeriut të sëmurë nga xhinët/sihri

Sëmundja e të prekurit prej xhinëve ose Sihrit në përgjithësi ka simptome ashtu siç ka simptome dhe shenja çdo sëmundje tjetër trupore, mirëpo duhet patur kujdes se në disa raste simptomet e njeriut të prekur nga Sihri (Magjia) apo nga xhinët janë të njëjta apo të ngjashme sikurse sëmundjet e rëndomta trupore. Njohja e këtyre simptomeve është me rëndësi për të sëmurin dhe për atë që mundohet të bëhet shkak ...

Read more

Hixhama dhe masazha i dëbojnë/përzënë exhinët nga trupi

Hixhama Hixhama është sunnet (traditë) e Pejgamberit alejhi salatu we selam, dhe përgjithësisht njëra nga ilaçet më të mira, kur bëhet fjalë për shëndetin fizik, por edhe për ato sëmundje që shkaktohen nga ndikimi i xhinëve (shejtanëve) si sihri, mësyshi, ograku. Posaqërisht është e nevojshme dhe efektive te rastet e vjetra. Te disa pacientë ndodhen numër i madh i xhinëve, të cilët kanë kaluar një kohë të g ...

Read more

Simptomet e veprimit të xhinëve

Simptomet e njeriut të sëmurë mund të ndahen në simptome të cilat manifestohen në zhgëndërr apo në ëndërr. Simptomet që manifestohen në ëndërr janë: 1. Pagjumësia, zgjuarja e shpeshtë nga gjumi, ankthet e natës, ngritja dhe ecja në gjumë. 2. Endërrat e tmerrshme dhe përndjekjet nga të cilat nuk mund të ikë. 3. Endërrimi i kafshëve: gjarpërinjve, macjeve, mive, qenve, luajve e të ngjashme. 4. Kërcëllitje e d ...

Read more

Dispozita për shkuarjen te fallxhori, profeti (mashtruesi) dhe sihirbazi ?

Dispozita rreth kësaj mund të ndahet në dy lloje: 1. Ai që shkon tek personat e lartëpërmendur dhe i pyetë, edhe pse nuk beson në ta, është rreptësisht e ndaluar dhe një prej mëkateve të mëdha. Të tillit namazi nuk do t'i pranohet dyzet ditë. Argument për këtë janë fjalët e Pejgamberit salallahu alejhi ue selem, kur ka thënë: ''Kush shkon te fallxhori (magjistari) dhe e pyetë për diçka, nuk do t'i pranohet ...

Read more

Ejakulimi i hershëm (parakohshëm), shkak magjia -trajtimi

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ''La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le Lehul mulku ve lehul hamdu ve huve'ala kul-li shej in kadir.'' Para gjumit të recitohet apo ndëgjohet surja El-Mulk. Çdo ditë të recitohet shtatëdhjetë herë Ajetul Kursijj. Tre muaj në mëngjes dhe në mbrëmje të recitohen dua nga tre herë: ''E'udhu bi kelimatilahit-tammati min sherri ma halek.'' ''Bismil-lahi ledhi la ...

Read more

Largimi i xhinëve prej shtëpive të banuara

Shtëpitë e tmerrit dhe fantazmave - Largimi i xhinëve prej shtëpive të banuara Shpeshherë ndodhë që xhinët të banojnë në ndonjë shtëpi, dhe banorëve të saj u shkaktojnë probleme të shumta. Papritmas shtëpia shndërrohet në shtëpi tmerri, fluturojnë enët, shkatërrohen orenditë, ndizen teshat... etj. Në një ligjeratë dijetari Ahmed El Kattan thotë: "M'u ankua një person se në shtëpinë e tij të re, dikush po ua ...

Read more

Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)

Në të vërtetë Allahu i Madhëruar ka lajmëruar njerëzit që të kenë kujdes nga e keqja e magjisë dhe syri i keq, para se të ndodhin ato dhe para se të prekin ndonjërin nga njerëzit. Gjithashtu Allahu i Madhëruar e ka bërë të qartë për njerëzit se si të shërohen nga magjia pas ndodhjes së saj dhe kjo është mëshirë dhe mirësi prej Allahut të Lartësuar për njerëzit. Disa mënyra për t'u mbrojtur nga magjia dhe sy ...

Read more

Në cilat situata ndodhin sulmet e xhinëve

Messi (të prekurit) i xhinëve mund të ndodhë në këto raste: - Pas Iritimit qe u bëhet xhineve prej njerëzve me ndonjë veprim i pakujdesshëm i njeriut që e godet xhinin, ngase xhini është i padukshëm (i derdhë ujë të vluar gjatë larjes së banjos, bie në ujë të vluar, etj). - Si shkak i Dashurisë së xhinit apo xhines ndaj krijesave njerëzore. - Nga Padrejtësia dhe zullumi i xhinit shpirtkeq që mund të ndodhë ...

Read more

Pas 14 viteve me probleme psiqike, sheh në ëndërr vendin e sihrit-magjisë (Foto)

Këto ditë në Rijad të Arabisë Saudite ndodhi një ngjarje jo e zakonshme, njofton e përditshmja NUM. Një burrë në të pesëdhjetat e tij, paraqiti rastin në zyrën sheriatike të policisë, duke i informuar se bashkëshortja e tij ka parë në ëndërr vendin e sihrit të fshehur. Përderisa ishte duke i’u sqaruar, në të vëreheshin shenjat e shqetësimit të madh, kur i është thënë të qetësohet, ai u tha: ”Si të qetësohem ...

Read more

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top