Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
You Are Here: Home » Mjeksia Profetike (Page 12)

Rregullat e ngrënjes në islam 

Obligim: - Të fillosh me bismilah - Ushqimi të jetë hallall - Të jesh i kënaqur me atë që ke përpara prej ushqimit  - Falënderimi për dhuntinë Sunet:  - Drejtimi këmbës së djathtë dhe ulja mbi të majtën - Ngrënia para vetës - Ngrënia me tre gishtërinjtë e dorës se djathtë (nëse ushqimi është prej atyre ushqimeve që hahet me dorë) - Lëpirja e gishtërinjve në fund të ushqimit Nga edukata:  - Pastrimi i duarve ...

Read more

Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Shkencëtarët gjerman kanë bërë hulumtime të shumta dhe thanë:  “Ashti i kokës ndikon në punën e hipofizës.” Ky nxit tajitjen e 72 hormoneve nga hipofiza që më pastaj veprojnë në gjëndrat tjera me tajim të brendshëm. Pra, çdo çrregullim në punën e hipofizës në lidhje me cilindo hormon e shkakton sëmundje, ndërsa hixhami i bërë në ashtin e kokës shëron 72 sëmundje. Datat perkatese per kete muaj pra per Maj ja ...

Read more

Frutat e përmendura në Kur’anin famëlartë !?

Shpesh Kur’ani Famëlartë na e tërheq vëmendjen të kthejmë shikimin nga libri i natyrës duke na nxitur të meditojmë dhe të bëjmë kërkime në fusha të ndryshme.   Frutat e përmendura në Kur’an njihen si një burim i mirë ushqyerjeje dhe shërimi të shumë sëmundjeve. Për këtë arsye në këtë shkrim ne do të japim versionin dhe mendimin e mjekësisë së sotme në lidhje me dobitë e këtyre produkteve. Për ta bërë k ...

Read more

Fuqia mahnitëse shëruese e maceve !??

Macet janë kafshët shtëpiake më të popullarizuara në botë.  Kjo mundë të jetë pasi macet posedojnë një pavarësi të mrekullueshme, duke kërkuar vetëm nevojat bazë siq janë ushqimi dhe strehimi për të jetuar kënaqshëm. Për dallim nga qentë të cilëve duhet dhënë dashuri të vazhdueshme dhe vëmëndje nga pronari i tyre, macet japin përshtypjen e fuqihme se janë të pavarura, duke marrë apo zgjedhur se kur ato kërk ...

Read more

Cila është metoda më e mirë e kryerjes së nevojës fiziologjike?

A keni menduar se ndoshta ju veproni gabimishtë !?? Në fund doli se civilizimi Perëndimorë ka kryer nevojën në mënyrë të gabuar për gjenerata me rradhë. Bazuar në shkencëtarët e Univerzitetit të Stanfordit, Klinika e dyshemesë së Pelvikut, ne do duhej të qëndronim galic, dhe jo të ulemi (e cila edhe është shumë e kuptueshme nëse përkujton se cfarë tradite kanë pasur të parët tanë sa i përket adeteve të nevo ...

Read more

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top