Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
You Are Here: Home » Mjeksia Islame (Page 13)

Frutat e përmendura në Kur’anin famëlartë !?

Shpesh Kur’ani Famëlartë na e tërheq vëmendjen të kthejmë shikimin nga libri i natyrës duke na nxitur të meditojmë dhe të bëjmë kërkime në fusha të ndryshme.   Frutat e përmendura në Kur’an njihen si një burim i mirë ushqyerjeje dhe shërimi të shumë sëmundjeve. Për këtë arsye në këtë shkrim ne do të japim versionin dhe mendimin e mjekësisë së sotme në lidhje me dobitë e këtyre produkteve. Për ta bërë k ...

Read more

HIXHAMJA NE PRANVERE !

Me ardhjen e pranveres gjithcka ndryshon. Te gjitha kafshet dalin nga pergjumja e dimrit dhe lulet celin sythet e tyre. Gjelberimi mbulon gjithcka. Nis nje jete tjeter plot zhvillim e ndryshim. Pemet krasiten nga deget e teperta per tu forcuar dhe per ti dhene zhvillim frutave te tyre. Keshte ndodh dhe ne trupin e njeriut ne pranvere trupi peson disa ndryshime te cilat jane te rendesishme per te. Ne kete ko ...

Read more

Fuqia mahnitëse shëruese e maceve !??

Macet janë kafshët shtëpiake më të popullarizuara në botë.  Kjo mundë të jetë pasi macet posedojnë një pavarësi të mrekullueshme, duke kërkuar vetëm nevojat bazë siq janë ushqimi dhe strehimi për të jetuar kënaqshëm. Për dallim nga qentë të cilëve duhet dhënë dashuri të vazhdueshme dhe vëmëndje nga pronari i tyre, macet japin përshtypjen e fuqihme se janë të pavarura, duke marrë apo zgjedhur se kur ato kërk ...

Read more

Kështu i shpëtojmë besimtarët…!??

Në librin e saktë të El-Hakimit transmetohet se Sa'di e ka dëgjuar të Dërguarin e Allahut, alejhi selatu ue selem, duke thënë: "A t'ju udhëzoj drejt emrit të madh të Allahut? Ai është te dua'ja e Junusit." Një burrë i pranishëm e pyeti: "O i Dërguari i Allahut, a kishte ndonjë gjë të veçantë Junusi?" Profeti, alejhi selatu ue selem, u përgjigj: "A nuk e ke dëgjuar thënien e Allahut të Lartësuar: ''E Ne iu p ...

Read more

“Fara e zeze ilaç që shëron çdo sëmundje përveç vdekjes” !?

1.* SHËRIMI I PROBLEMEVE TË ZEMRES 2-* PËR SHËRIMIN E KOKË DHEMBJES 3.* PËR SHËRIMIN E MIGRENES 4.* DHIMBJA E SHPINES & DHIMBJE TE TJERA REUMATIKE 5.* CDO DHIMBJE MUSKULARE 6.* PËR SHËRIMIN E KOLLITJES & ASTMES 7.* PËR SHËRIMIN E DHEMBJES SË DHËMBËVE, MISHIT TË TYRE, TË FYTIT DHE BAJAMEVE 8.* PËR SHËRIMIN E DIAREAS 9.* GRIPI & BLLOKIMI I HUNDEV 10.* DËGJIMI 11.* PËR SHËRIMIN E HIPERTENSIONIT (gj ...

Read more

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top