Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
You Are Here: Home » Articles posted by MjekuM (Page 45)
MjekuM

Number of Entries : 448

Keni 6666 mesazhe të palexuara !!!?

Sikur këto ajete ti konsideronim si diçka jetike për jetën tonë... Transmetohet se Ikrime ibnul ebi Xhehl, e merrte mus'hafin dhe e lexonte gjatë, pasi që lexonte e mbyllte dhe thoshte: "Sikur ti trajtonim fletët e Kurani sikur të jenë letra të dërguara nga Allahu"...pastaj e shtrëngonte mus'hafin për gjoksi dhe e zinte gjumi në këtë gjendje ! A thua vallë akoma nuk e kemi të qartë se e kemi braktis Kuranin ...

Read more

Në një ditë…!!!

Në një ditë falim 5 namaze  Në një javë falim 35 namaze Në një muaj falim 150 namaze Në vit falim 1800 namaze Në 10 vite falim 18 000 namaze Në 50 vite falim (përafërsisht) 90 000 namaze Një namaz në Qabe ka vleren sa 100 000 namaze !! O Allah, na mundëso faljen e namazit në Qaben e shenjtë. AMIN ...

Read more

• Kujdes !! Kujdes !!

Një levizje e këtille luhatëse si mënyre argëtimi ndaj fëmiut tuaj, mundë të shkaketoj tek femijët tuaj cvendosje (DISLOKACION) apo ckolitje (SUBLUKSACION) të kockave të berrylit nga vendi i tyre. Këshille nga: Dr.med. Abdurrezak __________________________________________ Vizito faqen: www.mjekumusliman.com • Shperndaje • ...

Read more

ALLAHU E SHKROI TREGIMIN E JETËS TËNDE !!

Allahu është Ai i cili e shkroi tregimin e jetës tënde, për këtë sillu mirë kur e rrëfen atë... Sillu mirë në gjykimin tënd për atë që ndodhë mbrenda saj.... Ankoju për gjendjen tënde Zotit tënd por.... Mos ju anko robërve të Tij.... dhe bëhu i sigurt se cdo pikëllim që ti e përjeton, ose vjen nga ajo se Ai të don... dhe të sprovon... Ose vjen nga ajo se Ai të don... Dhe dëshiron nga gjunahet të pastron! Do ...

Read more

• “Mos u pikello” !

Mos u pikëllo, por lexoji këto rregulla që përmbajnë lumturinë 1 - Dije se nëse nuk jeton Brenda kufijve të ditës sate, shpejt do të të shpërndahet mendja dhe do t`I tejkalosh caqet. Kjo do të thotë që nëse zgjohesh në mëngjes, mos e prit mbrëmjen dhe nëse është mbrëmje mo sprit mëngjesin. 2 – Harroje të d...jeshmen me gjithë cka pate, mos mbaj mërzin e asaj që kaloi, se është marrëzi. 3 – Mos u preokupo pë ...

Read more

Cila është metoda më e mirë e kryerjes së nevojës fiziologjike?

A keni menduar se ndoshta ju veproni gabimishtë !?? Në fund doli se civilizimi Perëndimorë ka kryer nevojën në mënyrë të gabuar për gjenerata me rradhë. Bazuar në shkencëtarët e Univerzitetit të Stanfordit, Klinika e dyshemesë së Pelvikut, ne do duhej të qëndronim galic, dhe jo të ulemi (e cila edhe është shumë e kuptueshme nëse përkujton se cfarë tradite kanë pasur të parët tanë sa i përket adeteve të nevo ...

Read more

FAKT SHKENCOR: PSE GOMARËT SHOHIN DJAJTË NDËRSA GJELAT E FUSHËS SHOHIN ENGJËJT?

T`a dëgjosh këtë thënie profetike, ka prej njerëze që thonë: Besojme vetëm në atë që shohim, të tillët do t`a quanin bestytni një thënie të tillë. Mirëpo shkenca vërteton se këto fjalë janë të një standarti tepër të lartë për tu përfillur prej saj. Në fakt kemi të bëjmë me një mrekulli shkencore. Aftësia e sistemit të shikimit të njeriut është e limituar. Gjithsesi krijesa të ndryshme kanë nivele të ndryshm ...

Read more

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top