Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
A e prishë marrja erë e parfumit agjërimin ? Reviewed by Momizat on . Parfumi është i lejuar në fillim të ditës dhe në mbarim të saj, pa marrë parasysh se a është parfumi në formë të avulltë apo i lëngët. Vetëm se duhet patur kujd Parfumi është i lejuar në fillim të ditës dhe në mbarim të saj, pa marrë parasysh se a është parfumi në formë të avulltë apo i lëngët. Vetëm se duhet patur kujd Rating: 0
You Are Here: Home » Mjeksia Islame » A e prishë marrja erë e parfumit agjërimin ?

A e prishë marrja erë e parfumit agjërimin ?

Parfumi është i lejuar në fillim të ditës dhe në mbarim të saj, pa marrë parasysh se a është parfumi në formë të avulltë apo i lëngët.10984074_387448464782910_1734281148027001880_n
Vetëm se duhet patur kujdes ngase nuk lejohet që parfumi në formë të avulltë të thithet me hundë për shkak se ai përmban disa pjesë të dukshme të cilat nëse i thithë me hundë, ato kalojnë brenda hundës e pastaj deri në lukth.                                         Pejgamberi sal-lallahu alejhi ve sel-lem i tha Lekit bin Sabre:

“Bëje futjen e ujit në hundë sa më shumë(gjatë marrjes abdest) pos nëse je agjërues”.

Sheikh Ibn Uthejmin, (Allahu e meshirofte).

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top