Home
Mjeku Musliman - Shpirti i shendoshë në trup të shendoshë
18. Ku mundë ta bëj hixhamen dhe me cfarë kostoje ? Reviewed by Momizat on . Hixhamen mundë ta bëni në Qendrën për Hixhame në Preshevë për vendasit, ku si për gjininë mashkullore ashtu edhe për atë femërore janë në disponim profesionistë Hixhamen mundë ta bëni në Qendrën për Hixhame në Preshevë për vendasit, ku si për gjininë mashkullore ashtu edhe për atë femërore janë në disponim profesionistë Rating: 0
You Are Here: Home » Hixhame » 18. Ku mundë ta bëj hixhamen dhe me cfarë kostoje ?

18. Ku mundë ta bëj hixhamen dhe me cfarë kostoje ?

Hixhamen mundë ta bëni në Qendrën për Hixhame në Preshevë për vendasit, ku si për gjininë mashkullore ashtu edhe për atë femërore janë në disponim profesionistë Mjekësorë me përvojë shumëvjeqare në lëminë e mjekësisë në përgjithësi dhe terapisë me hixhama në veqanti.1485095_693754290664561_908992506_n11

Gjithashtu edhe për të interesuarit për hixhame jashtë vendit, në rajon pra nga Kosova dhe Maqedonia organizojmë shkuarjen në vendet e tyre, ku si kusht është të formohet grupi minimal prej 5 (pesë) – 10 (dhjete) pacientëve.

Ofrojmë shërbimin e Terapisë me Hixhama edhe në shtetet e jashtme si Zvicër, Gjermani, Austri dhe Belgjike.
Kusht është të formohet një grup minimal prej 20 (njëzet) pacientave duke përfshire të dy gjinitë.
Ju organizoni, dhe ne vijmë edhe nëvendin tuaj.

 

Hixhamisti. Dr.med. Flakron Sabedini 

Hixhamiste. Mr.sci.biok. Vildane Limani Sabedini 

Na kontaktoni:

Femrat në: +381/63 750 21 08 (Viber, Whatsapp).
Meshkujt në: +381/62 966 09 06 (Viber, Whatsapp).

E-mail: dr.abdurrezak@hotmail.com

Ose na shkruani në privat.

About The Author

Number of Entries : 448

Leave a Comment

© Copyright MjekuMusliman 1435/2014, All Rights Reserved

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes\' \\\\\'MjekuMusiman\\\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Scroll to top